Om oss

Handelsträdgården Evonella Garden som grundades på 40-talet är belägen invid Sättnaån i Bergsåker nära centrala Sundsvall.

De förre ägarna Carina & Anders Christensen tog över verksamheten i maj 2009, och har sedan övertagandet förvandlat handelsträdgården till en härlig oas.
Evonella Garden är under ständig utveckling, varje år startas ett nytt projekt. Allt från ett 400 kvm stort växthus med en inspirerande butiksdel som inrymmer ett stort utbud inom trädgårdsredskap, snittblommor, krukor, presenter, krukväxter, sommarblommor och alla dess tänkabara tillbehör. Till ett vackert stort viktorianskt växthus, och planerna om en stor visningsträdgård.
 
 I våra fyra växthus odlar vi vår- och sommarblommor samt grönsaksplantor.
På våra stora ytor utomhus har vi ett brett sortiment perenner, träd, buskar, sten till anläggning, utsmyckning för trädgården och mycket, mycket mer.
 
Vi kan hjälpa dig att skapa just din drömträdgård från första spadtaget till färdig oas.
Vår kunniga personal består av trädgårdsdesigners med mångårig erfarenhet, och i vår butik hittar ni en utbildad florist.
​​
Vi är i dag en av de ledande handelsträdgårdarna inom Sundsvallsområdet​. Våra kunder kommer från Luleå i norr till Gävle i söder, och är privatpersoner, kommun liksom  bostadsbolag och andra näringsidkare.

Går du i trädgårdstankar? Tveka inte att höra av dig till oss.​ ​
Välkomna till Evonella Garden i Bergsåker.​

Affärsidé

Odla och sälja blommor,buskar, träd och kringutrustning samt tillhandahålla tjänster i design,anläggning,stenläggning och skötsel av trädgård och markområden

Värdegrund

Kunden i fokus.
Från idé till färdig produkt.
Kompetent och utbildad personal.
Lokalodlat,klimatsmart o hög kvalitét på våra produkter.

Hört från kund

Sundsalls mysigaste handelsträdgård.
Med ett stor utbud och trevlig personal./Anna N